Clementsen og Co

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kunsten at lykkes

E-mail Print PDF
  • Stiller du store krav til dig selv?
  • Drømmer du om at være perfekt?
  • Vil du gerne have mere selvtillid og selvværd?

Kurset "Karriere og Kunsten at Lykkes" henvender sig til alle, der såvel fagligt som privat gerne vil styrke deres lederskab. Hvem bestemmer? Hvem sætter grænser? Når jeg mine mål?
Kurset handler om at styrke overbliksidentiteten og om at styre forventninger til liv, til job og til sig selv.

Kurset er et træningsprogram. Der arbejdes med at tage personligt lederskab og i at få styr på reaktioner og følelser, så man kan reagere hensigtsmæssigt og konstruktivt udadtil. Hvordan bliver vi 'herre' i eget hus og hvordan lykkes vi både i liv og karriere? Hvad vil det sige at lykkes?
Forudsætningen for at kunne tage fagligt lederskab er, at man har det personlige lederskab i orden.
Vi arbejder med at styrke det personlige lederskab og med at undersøge, hvad der forhindrer kreativitet, liv og lyst.
Forhindringer, er det vi kalder forsvar.

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil være klogere på sig selv, som gerne vil styrke egne livskompetencer i arbejdsliv og i livet som helhed. Man skal være indstillet på at arbejde med sig selv.

Kurset er opdelt i 4 moduler á 4 døgn. Mellem de enkelte moduler mødes man i mindre arbejdsgrupper.

De enkelte moduler er delt op i hovedtemaer:

Modul 1:
Lederskab i forhold til behov og forsvar. "Det gode liv." Forudsætningen for at virke i livet er, at man kan passe på sig selv og sørge for at have det godt. Hvad forhindrer os i at gøre det, der er godt. Vi arbejder med evnen til at blive tilfreds.

Modul 2:
Lederskab og forsvar. Der arbejdes med den 'indre direktionsgang'. Hvem er det, der bestemmer, gennemslagskraft og styring.

Modul 3:
Lederskab i forhold til følelser og forsvar. Følelser er vigtige guidelines. Vi lærer at kende og styre følelser hensigtsmæssigt.

Modul 4:
Lederskab i forhold til relationer og netværk. Forholdet til andre mennesker, livet, døden og kærligheden. Hvordan fungerer netværket? Skal det styrkes - hvordan?

Formålet med kurset er at styrke den enkeltes evne til at gå efter det, man har brug for, til at håndtere konflikter og stress hensigtsmæssigt. Styrke evnen til hensigtsmæssig kommunikation med andre, at finde mod og styrke til at være sig selv og åbne for liv, lyst og kreativitet.

 

Yderligere information og tilmelding:
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

KURSUSLEDERNE:

Kurset ledes af Marianne Glaffey og Pia Clementsen; to kvinder med mange års erfaring i at dyrke karriere og kærlighed samt i at leve livet på godt og ondt!